Belysning och Extraljus när det är som bäst!

Bra belysning och ett par fräcka extraljus är ett måste när du skall pimpa din bil. Även om rätt grill och ett par riktigt snygga fälgar kan göra underverk. Belysningen blir viktig så fort du ska ut och åka och det har börjat skymma.

Även om det kan vara läckert just i skymningen, när lacken blänker och fälgarna glittrar, så vill man definitivt ha ett par ledstripes under bilen när mörkret faller på.

Bilar på mörk gataBra Belysning är även något som biltillverkarna börjar att uppmärksamma. I tex Porsches modell 911 så har man börjat med upptända golvsocklar. Ett svagt ljuslila ljus. Riktigt snyggt! Man har även börjat med LED i färdljusen på BMW, AUDI och flera fabrikat till.

Det är lätt att tro att bilstyling enbart handlar om att ställa ut bilarna och få en tillfällig uppmärksamhet. Det få dock vet är att det är en hel livsstil. Som en egen kultur eller religion. Är du en som mekar och stylar din bil så du troligen även med i drevet runt street racing och allt runt omkring. Att spärra av vägar, spinna loss på asfalt samt att köra för fort är givetvis mot lagen varför det med fördel utövas på natten eller sen kväll. Givetvis blir då belysningen extra viktig inom bilstyling. Även om det är motorn och effekten som är avgörande när 400m skall avverkas på kortast möjliga tid och helst före motståndaren så är det även mycket tid då bilen bara står och då är det givetvis viktigt att den ses från sin bästa sida.

Scroll to top