Gör om bilen

Strålkastare på bilDet kan hända att man tittar ut på sin bil på uppfarten och tänker att det kanske börjar bli dags att byta ut den gamla rosthögen. Men vad man glömmer är att man faktiskt kan rusta upp och snygga till sin bil så att den blir som ny, utan att behöva lägga mängder av tusenlappar på att köpa ett helt nytt åk.

Vad sägs exempelvis om de här upprustningstipsen?

  • Byt strålkastare. Det är inte så dyrt som man kan tro och får en väldigt härlig effekt. Dessutom är det bra att byta ut strålkastarna ibland ur ren säkerhetssynpunkt. Glöm inte heller dina bakljus!
  • Lacka om bilen. Man underskattar lätt vilken stor skillnad det gör att ha en ny färg på bilen. Inte bara får det bilen att i princip se ny ut, men dessutom är det bra för att bilen inte ska börja rosta.
  • Sätt på hållare på taket. Det gör knappast att bilen ser lite annorlunda ut, men rent funktionsmässigt kan man ha mycket god nytta av det. Här kan du bland annat fästa cyklar och skidor!
  • Byt klädsel i bilen. Vad sägs om att få lyxiga skinnsäten, eller kanske ett nytt mjukt tyg som får bilen att se splitt ny ut? Det här är en av de förändringar som mest effektivt får bilen att se ny ut.
  • Installera en bra musikanläggning!
Scroll to top