Pimpa bilen!

Det finns onekligen en hel del nyheter när det kommer till teknik och bilar nuförtiden. Idag så är möjligheterna nästan oändliga och det finns nog ingenting man inte kan göra med en bil idag. Allt beror på hur mycket pengar man har och hur stor budget man kan tänka sig att lägga ner på sin bil. För ju fler och större krav man har, desto mer kommer det också att kosta.

Så vad kan man egentligen göra för att pimpa sin bil lite extra. Räcker det med att sätta in särskilda PVC fönster för att bilen anses vara extra pimpad? Eller måste man installera ett minikök och tv-hörna för att det ska räknas? Detta skiljer sig nog markant åt beroende på vem man frågar och vilken smak man har. Och smaken är ju som baken, som vi alla nog vet.Bilradio

Få av oss har nog missat programmet ”Pimp my ride” på MTV. Ett program som går ut på att att ett gäng experter tar in en gammal och trasig bil och gör om den till drömbilen du aldrig ens vågade drömma om. Bilarna kan vara alltifrån rosa till glittrande färger och inredning är mer än avancerad. Där har vi en pimpning som heter duga.

Här kommer förslag på hur man kan pimpa sin bil:

  • Inred så glassigt du bara kan. har man en dyr inredning, kommer även bilen kännas dyr.
  • Installera massa fiffiga tillhörigheter
  • En bra stereo med bra ljud är A och O
Scroll to top