Bloggen

Därför ger truckkort jobbmöjligheter

Att ha behörighet att köra olika fordon är något som ses som meriterande på arbetsmarknaden, inte minst truckkort. E-handelsexplosionen har gjort att det finns ett behov av personer som kan arbeta inom lager och bland annat köra truck. Truckkort går att ta genom att gå en kortare utbildning. Oavsett om du är arbetslös och behöver”Därför ger truckkort jobbmöjligheter”

Läs mer

Förvara dina kunders bilnycklar säkert som omlackerare

För dig som driver ett företag som lackar om och stylar bilar åt dina kunder så har du ett stort ansvar över din kunds bil, från det att den har lämnats in till er tills kunden har fått den åter. I detta ingår så klart nycklarna till bilen, som måste hållas säkra och absolut inte”Förvara dina kunders bilnycklar säkert som omlackerare”

Läs mer

Därför ska du ha en egen laddbox

En elbil är ett bra val om du vill bidra till ett bättre klimat. När du har en elbil är det guld värt att ha en egen laddbox hemma. Då kan du ladda bilen effektivt och säkert. Om du vill köra miljövänligt och billigt är det en elbil du ska ha. Det finns en rad”Därför ska du ha en egen laddbox”

Läs mer

Tips när du fått stenskott och behöver laga vindrutan

Ett stenskott i vindrutan är vanligt och beror på att en liten sten eller ett gruskorn träffar din bils glas när du är ute och kör. Oftast händer det på vägar där hastighetsgränsen är hög, till exempel på motorvägar, eftersom de små stenarna eller gruskornen då får sådan fart att de kan slå hål på”Tips när du fått stenskott och behöver laga vindrutan”

Läs mer

Så finansierar du körkortet på enklast vis

Att ta körkort är en milstolpe i livet men vägen dit kan vara kostsam. Det finns olika vägar att gå för att finansiera körkortet. Att låna till körkortet är en väg att gå. Att skaffa körkort är en stor milstolpe för många och att ha körkort ger en speciell frihet. Men att ta körkort är”Så finansierar du körkortet på enklast vis”

Läs mer

Så får du pengar till körkortet

Att ta körkort kan kosta ordentligt med pengar, speciellt om du måste köra upp flera gånger och om du behöver ta mängder med körlektioner. Men det finns tips för att få ner kostnaderna samt att få pengar till hela saken utan att behöva snåla. Börja spara redan i tidig ålder för körkort. Det betyder att”Så får du pengar till körkortet”

Läs mer

Så inreder du garage med plats för verkstad

Att ha en egen bilverkstad i garaget är en dröm för många bilentusiaster. Det krävs bra planering för att garaget ska vara funktionellt och säkert. Med rätt produkter, smart förvaring, en bra arbetsbänk och ergonomiska lösningar kan du inreda verkstaden på bästa sätt. Om du har ett stort bilintresse vet du att det varje år”Så inreder du garage med plats för verkstad”

Läs mer

Låt lövblåsare fixa garageuppfarten

Visst är det härligt med vackra höstlöv, men det tar tid att hålla trädgården och garageuppfarten snygg under hösten. Det enklaste sättet att hålla uppfarten lövfri på är genom att ha en lövblåsare. Det är skönt att komma hem till en snygg och lövfri garageuppfart. De första höstlöven som faller ner är vackra, sedan blir”Låt lövblåsare fixa garageuppfarten”

Läs mer

Så är det att arbeta som bilmekaniker

Om du gillar bilar och kan en del om dem är yrket som bilmekaniker eventuellt något för dig. Kanske är det rent av så att du vill skaffa dig en egen verkstad att arbeta i? Om du ska arbeta i en egen bilverkstad behöver du ha en hel del kunskap om bilar. Är du ensam”Så är det att arbeta som bilmekaniker”

Läs mer

Drömmer du om en egen bilverkstad?

Har du varit anställd på en bilverkstad en längre period och känner att du inte kan utvecklas mer på företaget där du är? Då är det kanske dags att lyfta dina vingar och starta en egen bilverkstad. När du har din egen bilverkstad bestämmer du själv hur du ska jobba. Du kan anställa folk som”Drömmer du om en egen bilverkstad?”

Läs mer

Scroll to top